Rebuli Extra Dry - Asolo Prosecco DOCG Frizzante
Vinárstvo: |
Azienda Agricola Rebuli Angelo & figli |
Zvyškový cukor: |
14 g/l |
Kategória:
|
Extra Dry
|
Odroda: |
100% Glera |
Kyseliny: |
5,70 g/l |
Tlak vo fľaši: |
2,5 bar |
Ročná produkcia: |
|
Objem: |
0,75 l |
Alkohol: |
11,00 % |
Teplota pre servírovanie: |
8-10 °C |
Skladovanie:
|
Chladné a tmavé miesto pri teplote 12-15°C korkom hore. Neodporúčame dlhodobo skladovať v chladničke. |
Ručný zber s výberom strapcov hrozna.
Vinifikácia: Jemné lisovanie membránou, kvasenie pri kontrolovanej teplote (18 °) s výberovými kvasinkami. Dozrievanie na kaloch
v nerezových nádobách cca tri mesiace.
Fermentácia: Talianska metóda v autoklávoch z nehrdzavejúcej ocele s kontrolovanou referenčnou teplotou (14 ° -15 °) s prémiovými kvasinkami. Stabilizácia vína za studena (4 °) a mikrofiltrácia kvasiniek pred fľaškovaním. Čas cyklu 40 dní.