prosecco.sk banner

BARICHEL Brut Nature Prosecco Col Fondo Frizzante, 11,50%, 0,75l

Barichel Col Fondo - Vino Bianco Frizzante Prosecco Col Fondo
Vyrobené tradičnou metódou Sui Lieviti - fermentáciou vo fľaši.

Vinárstvo: Az. Agr. Barichel di Geronazzo Ivan
Zvyškový cukor: 0 g/l
Kategória:
Col Fondo
Odroda: 100% Glera
Kyseliny: 6,00 g/l
Tlak vo fľaši: 2,5 bar
Ročná produkcia: 5.000 fliaš
Objem: 0,75l
Alkohol: 11,50 %
Teplota pre servírovanie: 6-8°C
Skladovanie:
Chladné a tmavé miesto pri teplote 12-15°C korkom hore. Neodporúčame dlhodobo skladovať v chladničke.

Ako servírovať Col Fondo:  
Pre pravú tradičnú chuť otočte uzavretú fľašu hore nohami, aby sa kvasnicový sediment premiešal s obsahom fľaše. Pre jemnejšiu chuť víno zlejte a kvasnicový sediment nechajte na dne fľaše.

Vinárstvo :
Barichel
Objem:
0,75L
Región:
Valdobbiadene
Obsah cukru:
0 g/l
Výrobca: Barichel
Dostupnosť: momentálne vypredané
9.96 bez DPH
11.95 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

 

 
 
Barichel

BARICHEL COL FONDO

Toto víno Col Fondo je vyrobené tradičnou metódou Sui Lieviti - fermentáciou vo fľaši.
Patrí k šumivému typu vína a pochádza z hrozna pestovaného iba vo Valdobbiadene DOCG.
Prítomnosť prírodných kvasiniek pôsobí ako prírodný konzervačný prostriedok, ktorý poskytuje mimoriadnu stráviteľnosť vďaka nulovému zvyškovému cukru (0 g / l) a veľmi malej prítomnosti siričitanov.

Farba Svetlá, slamovo žltá
Perlivosť Jemná s trvanlivou penou
Vôňa Takmer zrelé hrušky, jablká a broskyne, kôra chleba, kvasinky
Chuť Ľahká no plná, úplne suchá, kvasinková 

 

 
 
Barichel

AZ.AGR. BARICHEL di Geronazzo Ivan

Barichel je mladá a dynamická spoločnosť so sídlom vo Valdobbiadene časť. S. Pietro di Barbozza. Vlastné vinice o výmere necelých 8 hektárov sa nachádzajú hlavne vo vynikajúcej kopcovitej oblasti.

Majiteľ Ivan Geronazzo osobne dozerá na všetky fázy, od výrobného procesu až po po marketingovú propagáciu.
Je motivovaný silnou vášňou pre pôdu, región a plody, ktoré táto pôda poskytuje. Zdravá pôda je základný kameň úspechu. Preto sa Ivan o pôdu vzorne stará, aby z nej získal čo najlepšie výsledky a to pri hlbokom rešpektovaní tradícii a udržateľnosti.

Pri starostlivosti o vinice odborne a spravodlivo kombinuje jednoduchosť tradície s technologickými inováciami, aby bola vinica vždy schopná ponúknuť to najlepšie hrozno.